18 februari 2017
18:00

TSV Malsch

Referat: SDK Malmö Triton - TSV Malsch

Malmö-Triton spelar ett säkert försvar mot Malsch som inte skapar mycket framåt trots högt bollinnehav. Malmö har flera snabba kontringar och några mållägen. Med en minut kvar av andra halvlek sker en miss i det svenska försvaret, som tyskarna utnyttjar och gör 1-0. Andra halvlek har båda lagen mycket bollinnehav, men Malsch spelar mer avvaktande. Malmös attacker mot det tyska försvaret är desto tyngre och resulterar i en kvittering 1-1. Malsch begär en ”video replay” för målet, då de anser att regelbrott har begåtts. Domarna godkänner det svenska målet och ger en tysk spelare varning för att ha försökt ta upp bollen ur korgen efter målet. Med fyra minuter kvar får Malmö en straff mot sig. Malmö begär ”video replay" och enligt viedon beslutas att domslutet om straff är riktigt. Straffen räddas av vår målvaktsstjärna Johan Fernlund. Tyskarna begär dock ännu en ”video replay” för straffräddningen och domarna beslutar att straffen ska göras om. Den andra straffen räddar vår anfallsstjärna Andreas Bergenholtz. Efter straffdramat ökar tyskarna intensiteten på sitt spel och lyckas få i ett mål med knappa två minuter kvar av matchen. Malmö pressar på, men lyckas tyvärr inte att kvittera.
Mål: Andreas 1
Assist: Carl 1